Четвер, 25.04.2024, 16:56
Вітаю Вас Гість | RSS

Логін:
Пароль:

Зарубіжна літ.

Головна » Твори з зарубіжної літератури - Твір з літератури 11 клас
Твір по літературі на тему По романі Джека Лондона "Мартін Іден". Популярність нерідко обертається для письменника не тільки придбаннями, вона веде й до відомих втрат. Виникає небезпека полегшеного й вибіркового сприйняття його досвіду. Складається певний образ, що боїться перше враження, зроблене книгами, але не допомагає, а скоріше заважає зрозуміти його творчість у всій широті й багатогранності. Найчастіше виявляється чудової всього лише одна, і звичайно не сама істотна, сторона творчої індивідуальності майстри. "Ви говорили: "Джек Лондон, гроші, любов, пристрасть”, -іронічний рядок Маяковського надзвичайно точно доносить саме той стереотип відносини до американського прозаїка. І тепер, через час, добре видно, що у творчості Лондона бути тільки даниною ілюзіям і не пережило випробувань реальним життям, а що залишилося в літературі назавжди.

Величезним літературним надбанням для літератури став роман "Мартін Ідеї” - творча вершина Джека Лондона. У радянський час вітчизня ... Читати далі »
Категория: Твори з зарубіжної літератури - Твір з літератури 11 клас | Просмотров: 584 | Дата: 19.11.2011 | Комментарии (0)

« 1 2

Твори та реферати © 2024


  • Львів